Penismaat

19-penismaatJongens meten vaak hun piemels. En ze vergelijken ze onderling ook wel eens. Technisch bekeken heeft vergelijken onder tieners niet altijd zo veel nut. Je penis groeit dan namelijk nog. De ene jongen heeft op zijn 13e al een grote die bijna volgroeid is. En de ander heeft pas een volgroeide penis als hij 20 is. Maar vergelijken blijft natuurlijk boeiend.

De gemiddelde stijve piemels van 12-18 jaar:

  • 12: 8,7 cm.
  • 13: 11,15 cm.
  • 14: 12,20 cm.
  • 15: 13,65 cm.
  • 16: 14,10 cm.
  • 17: 14,7 cm.
  • 18: 14,8 cm.

Weet je trouwens hoe je moet meten? Hou je lineaal met de nul tegen je buik. Dus vlak boven je piemel, waar hij als het ware aan je buik zit. Je kunt ook een draadje gebruiken. Hou het vast waar je piemel ophoudt en meet dan de lengte van het draadje.

Het is niet raar hoor, dat je graag een grote wilt hebben. En ook niet dat je denkt dat groter betekent dat je aantrekkelijker bent of beter in seks. Zo denken de meeste jongens. En mannen trouwens ook.

Smaken verschillen. Veel mannen zijn gefascineerd door grote lullen. Als je een grote hebt, dan lijk je een streepje voor te hebben. Dat wil echter niet zeggen dat een ‘kleintje’ niet leuk gevonden zal worden. Er zijn ook mannen die een grote pik onhandig vinden. Ze worden liever geneukt door mannen die niet zo’n grote hebben. En misschien vinden ze een kleinere piemel ook fijner als ze pijpen. Bijvoorbeeld.

Uiteindelijk gaat het niet om de lengte van je penis. Veel belangrijker is je uitstraling. Je wordt leuk gevonden omdat je er leuk uitziet. Omdat je een mooie glimlach hebt. Of omdat je mooi lang en slank bent of juist omdat je gezellig dik bent. En ga zo maar door. Andere kenmerken zijn eigenlijk belangrijker dan de afmeting van je penis in centimeters.

Advertenties