Nieuwe GayBoySupport website!

Vanaf zondag 20 april 20:00 uur heeft GayBoySupport een totaal frisse en lekkere look 
Op 19 en 20 april was de website even onbereikbaar, zodat alles zorgvuldig kon worden opgeschoond. GayBoySupport.nl/mobiel was wel bereikbaar, zowel vanaf een mobieltje als gewoon op een computer. Op de nieuwe site staat iets meer info. Ook is er een aparte pagina voor het Roze Olifant Project en voor Jong&Out. GayBoySupport en Jong&Out gaan elkaar ondersteunen.

Gepest worden en depri zijn 
GayBoySupport gaat wegen en middelen zoeken om jongens te bereiken die gepest worden, bijvoorbeeld op school. Dit sluit prima aan bij het Roze Olifant Project. Deze jongens kennen mogelijk het bestaan van de website of andere vormen van eerste hulp niet. Dat moet dan veranderen. GayBoySupport wil (gay) jongens juist in een vroeg stadium ondersteunen en van informatie voorzien.

YouTube.com/GayboySupport
Er is ook een YouTube-kanaal gestart met de bedoeling dat daar gay- en coming-out gerelateerde filmpjes komen. Ook gaat GayBoySupport daar filpjes plaatsen over de onderwerpen op de website. Het maken van die filmpjes wordt uitbesteed.

De Engelse versie van GayBoySpport komt natuurlijk ook in de nieuwe look and feel. Naar verwachting zal die sectie in mei klaar zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers like this: